INFÖR EVENEMANGET

Startbevis
Ditt startbevis får du via e-mejl. På ditt startbevis står ditt startnummer och din tröjstorlek. Ta med startbeviset när du hämtar din nummerlapp och din t-shirt! Har du tappat bort startbeviset, ta med ID-handling. Om du inte har möjlighet att själv komma till nummerlappsutdelningen kan du lämna startbeviset till någon annan som hämtar din nummerlapp.

Race Pack
Nummerlapp och t-shirt hämtar du som vanligt på vår för året aktuella Race Pack-utdelning. Vi återkommer med exakt plats och tidpunkt för utdelning.

Reser du långväga kommer det vara möjligt att hämta ut din nummerlapp och T-shirt på plats på startområdet, men vi rekommenderar starkt att du hämtar ut din nummerlapp och T-shirt i förväg om du har möjlighet. Nummerlappen är personlig och får ej överlåtas till någon annan löpare.

Direktanmälan
Det går bra att göra anmälan till STHLM Apocalypse i mån av plats vid Race Pack-utdelningen och på plats i evenemangsområdet. Priset är då högre än om du anmäler dig via webben och vi tar endast emot betalningar med kort och Swish.

EVENEMANGSOMRÅDET

Mer info om evenemangsområdet kommer.

After Run
När du kommer ut levande på andra sidan målet bjuder vi in till skönt häng efter målgång för att fira din prestation med kompisar, familj och övriga löpare. Du kan boka ditt After Run-paket från City Gross i samband med att du anmäler dig till evenemanget för att få specialpris. Lyssna på musik, ät och drick gott.

Premie 2019
Du som har deltar i samtliga evenemang i STHLM Challenge under 2019 har möjlighet att hämta ut din fina premie i vårt STHLM Challenge-tält i evenemangsområdet.

BANAN

Start och klasser
I anmälan anger du önskad starttid. Du kan välja på tre olika startintervaller 16.30-17.30, 17.30-18.30 eller 18.30-19.30.

Vätskekontroller
Längs banan kommer det att finnas vätskestationer. Det går även att dricka vatten innan eller efter loppet i evenemangsområdet.

SERVICE

Omklädning och toaletter
Vi rekommenderar att du som löpare kommer ombytt till evenemanget. Det finns ingen möjlighet till omklädnad eller dusch på plats. Toaletter finns på evenemangsområdet.

Kläd- och värdeinlämning
Överdragskläder kan lämnas före start på speciellt markerad yta på evenemangsområdet. Värdesaker kan lämnas i tältet som står i anslutning till överdragskläderna.

Medicinsk service
Sjukvårdspersonal finns i evenemangsområdet. Det kommer även att finnas sjukvårdare på MC. Sjukvårdare har rätt att plocka av skadade eller utmattade löpare från banan.

Målservice
När du går i mål får du först din medalj. Sedan bjuds du på något att äta och dricka.

SORTERA – ETT HÅLLBART SAMARBETE!

Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Sortera som kort innebär att du slänger och vi sorterar. Allt skräp slängs på ett och samma ställe, oavsett om det är containers eller sopkärl, i evenemangsområdet eller längs banan. Och efter evenemanget hämtas detta upp av Sortera som tar det för sortering och vidare hantering i sina anläggningar. Tack för att du alltid letar efter Sorteras gröna sopkärl eller containrar när du ska slänga något. Det underlättar vår städning och du är en viktig del i vårt hållbara samarbete med Sortera. Läs mer om Sorteras verksamhet här.

KONTAKT

Har du några frågor inför STHLM Apocalypse så kontakta gärna oss på tel. 08-545 664 40 (vardagar kl. 9.00–12.00 och 13.00-16.30) eller [email protected] Under evenemangsdagen hittar du vårt informationstält på evenemangsområdet.

STHLM Apocalypse arrangeras av Marathongruppen, i samarbete med friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.