INFÖR EVENEMANGET

Startbevis
Ditt startbevis får du via e-mejl. På ditt startbevis står ditt startnummer och din tröjstorlek. Ta med startbeviset när du hämtar din nummerlapp och din t-shirt! Har du tappat bort startbeviset, ta med ID-handling. Om du inte har möjlighet att själv komma till nummerlappsutdelningen kan du lämna startbeviset till någon annan som hämtar din nummerlapp.

Race Pack
Nummerlapp och t-shirt hämtar du som vanligt på vår för året aktuella Race Pack-utdelning. Vi återkommer med exakt plats och tidpunkt för utdelning.

Reser du långväga kommer det vara möjligt att hämta ut din nummerlapp och T-shirt på plats på startområdet, men vi rekommenderar starkt att du hämtar ut din nummerlapp och T-shirt i förväg om du har möjlighet. Nummerlappen är personlig och får ej överlåtas till någon annan löpare.

Direktanmälan
Det går bra att göra anmälan till STHLM X i mån av plats vid Race Pack-utdelningen och på plats i evenemangsområdet. Priset är då högre än om du anmäler dig via webben och vi tar endast emot betalningar med kort och Swish.

EVENEMANGSOMRÅDET

 

Mer info om evenemangsområdet kommer när det blir officiellt vad som döljer sig bakom ”STHLM X”.

 

After Run
Vi inbjuder till skönt häng efter målgång för att fira din prestation Du kan boka ditt After Run-paket i samband med att du anmäler dig till evenemanget.

Premie 2019
Du som har deltar i samtliga evenemang i STHLM Challenge under 2019 har möjlighet att hämta ut din fina premie i vårt STHLM Challenge-tält i evenemangsområdet.

BANAN

Start och klasser
Allt detta är ännu hemligt …

 

Vätskekontroller
Längs banan kommer det att finnas vätskestationer. Det går även att dricka vatten innan eller efter loppet i evenemangsområdet.

SERVICE

Omklädning och toaletter
Vi rekommenderar att du som löpare kommer ombytt till evenemanget. Det finns ingen möjlighet till omklädnad eller dusch på plats. Toaletter finns på evenemangsområdet.

Kläd- och värdeinlämning
Överdragskläder kan lämnas före start på speciellt markerad yta på evenemangsområdet. Värdesaker kan lämnas i tältet som står i anslutning till överdragskläderna.

Medicinsk service
Sjukvårdspersonal finns i evenemangsområdet. Det kommer även att finnas sjukvårdare på MC. Sjukvårdare har rätt att plocka av skadade eller utmattade löpare från banan.

Målservice
När du går i mål får du först din medalj. Sedan bjuds du på något att äta och dricka.

KONTAKT

Har du några frågor inför STHLM X så kontakta gärna oss på tel. 08-545 664 40 (vardagar kl. 9.00–12.00 och 13.00-16.30) eller [email protected] Under evenemangsdagen hittar du vårt informationstält på evenemangsområdet.

STHLM X arrangeras av Marathongruppen, i samarbete med friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.