STHLM X är årets hemligaste lopp i STHLM Challenge. Boka in den 24 oktober 2020 i kalendern!

STHLM Challenge 2020 avslutas med STHLM X, loppet som byts ut varje år.

Tidigare år har vi kört loppen STHLM Above/Below, STHLM Xploration Run och 2019 STHLM Apocalypse. Så spännande att få presentera en nyhet i serien varje år och överraska med en annorlunda upplevelse. Vi lovar en unik löpupplevelse på ca 8 km. Missa inte chansen, för ”STHLM X” är ett evenemang som byts ut varje år, så du har bara en chans att uppleva det. Du som älskar överraskningar anmäler dig redan nu – och blir glatt överraskad i början av 2020 när vi berättar temat för STHLM X.

ANMÄLAN ÖPPNAR 17 NOVEMBER 2019

Nyhet! STHLM X Dash = 2-3 km
STHLM X Dash, den perfekta utmaningen för familjen eller för dig som vill få samma upplevelse men inte vill springa så långt. Till 2020 lanserar vi en kortare sträcka på  mellan 2 och 3 km.
Åldersgräns: 11 år. (7 år i vuxens sällskap)

Du får en T-shirt och medalj
Anmäl dig till STHLM X och få en snygg T-shirt från Craft att ha på dig under loppet. Du väljer storlek när du gör din anmälan. T-shirten finns i damstorlekar XS-XL och herrstorlekar S-XL. Du får din T-shirt när du hämtar ut nummerlappen. Vid målgång får du också snygg medalj.

Åldersgränser
10 km: 15 år (13 år i vuxens sällskap)
Dash: 11 år (7 år i vuxens sällskap)

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till STHLM X och ett antal andra motionslopp. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. OBS! T-shirt ingår INTE för dig som springer gratis.

Observera att du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM Xs allmänna villkor.